O nama

u službi Vaše likvidnosti

Inicijativa

Privredno društvo “Amicus iuris” doo Subotica, nastalo je kao privatna inicijatva nekolicine mladih stručnjaka iz sfere prava, ekonomije, osiguranja i informacionih tehnologija.

U želji da svoje lične kapacitete usaglasimo i na što optimalniji način artikulišemo na tržištu u kome zajednički delujemo, zaključili smo da je kombinacija znanja, veština i iskustva koje kao interesna grupa posedujemo conditio sine qua non efikasne i pravilne naplate dospelih potraživanja. S obzirom da je za privredne subjekte u našem okruženju navedena usluga od suštinskog značaja, mišljenja smo da nam se angažman na datim poslovima, donekle, i sam od sebe nametnuo.

Na kraju, dozvolite da primetimo da smo već i samim nazivom naše kompanije pokušali što jezgrovitije izraziti kako svom poslovnom okruženju nudimo iskrenog partnera u borbi za što većim stepenom likvidnosti – tim vazduhom bez koga Vaša firma neće biti u mogućnosti da diše punim plućima – svesni izražene neophodnosti da čak i tokom dobrovoljne naplate dospelih potraživanja imamo na umu pozitivnopravne propise Republike koji se odnose na njihovo prinudno ostvarenje kroz postupak izvršenja.

Dakle, i amicus, ali i iuris.